Is een goede verkoper ook een goede handelaar?

*** Tijdelijke aanbieding ***

plus500-olie-goudAls verkopen je vak is moet je continu scherp zijn en kansen zien wanneer ze zich voordoen. En heb je eenmaal een kans gespot, dan is het zaak om daar op een slimme manier op in te spelen.

Dezelfde eigenschappen zijn van toepassing bij beleggen. Crisis in het Midden-Oosten? Stap in olie en verkoop op het juiste moment. Gaat het slecht met de Dollar? Kies voor goud en maak rendement. Iedere situatie is een potentiële kans om te profiteren van prijsschommelingen in grondstoffen, valuta en aandelen.

Maak kennis met Plus500: Beleggen voor iedereen!

In tegenstelling tot de ingewikkelde platformen die door sommige banken worden aangeboden, is Plus500 zeer toegankelijk. De lage drempel en gebruiksvriendelijkheid, stelt iedereen in staat om te handelen op prijsschommelingen van aandelen, indices, grondstoffen en valuta zonder het fysieke goed op de markt te hoeven kopen of verkopen.

Start met €25 inschrijfbonus zonder storting!

Test nu gratis of jij een goede handelaar bent, met de inschrijfbonus van €25. Je hoeft geen storting doen en je zit nergens aan vast. Dit is de leukste en meest eenvoudige manier om kosteloos kennis te maken met beleggen.

Zo ontvang jij jouw €25 inschrijfbonus:

  1. Download de Plus500 handelssoftware door HIER TE KLIKKEN
  2. Klik op ‘Echt geld’
  3. Voer je rekeninggegevens in en klik op ‘Verzenden’
  4. In het keuzemenu aan de bovenkant van de pagina klikt je op ‘Rekening’ -> ‘Valideer telefoon’
  5. Voer je persoonlijke gegevens in en klik op ‘ok’
  6. Geef je mobiele nummer zonder landcode op en klik op ‘Stuur mij een SMS’
  7. Voer deze code in het veld ‘3-cijferige code’
  8. €25 zal worden bijgeschreven op je handelsrekening en je kunt beginnen met handelen

plus500-start

Denk eraan dat CFD’s producten met hefboomeffect zijn en kunnen leiden tot kapitaalverlies. Handelen in CFD’s kan voor u ongeschikt zijn, dus zorg ervoor dat u alle risico’s die eraan verbonden zijn begrijpt.