Landingspagina

acquisitie logoacquisitie blog

acquisitie brainstormMeer klanten, meer orders, meer omzet!

Acquisitie.org is een samenwerkingsverband van acquisiteurs die in verschillende branches meetbaar van toegevoegde waarde zijn geweest voor bedrijven.

Acquisitie.org zorgt voor acquisitie ketenbreed. Elk contact dat wij maken of het nu via internet, persoonlijk of via ons netwerk gaat, ervaren wij als waardevol en vanuit deze waarde creëren wij meerwaarde.

Acquisite.org bestaat uit professionals die elk op een onderdeel van voorgenoemde acquisitie uitblinken. Wij bedienen nagenoeg elke branche.

sales outsourcingProfessionele outsourcing voor zakelijk succes

Meetbaar
Successen die in het verleden behaald zijn geven geen garanties voor de toekomst, daarom zijn een aantal gerenommeerde acquisitiebedrijven en acquisiteurs samen gaan werken. We coachen elkaar, bespreken cases en helpen elkaar via onze netwerken sneller aan tafel bij de juiste partijen voor onze klanten. Door deze werkwijze kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

De professionals van Acquisitie.org nemen hun gesprekken op en delen tijdens de ingehuurde periode alle kennis en informatie met u.

Maatwerk door een goede inventarisatie
Op basis van de inventarisatie die door een van onze professionals gemaakt wordt, bespreekt het gehele team de case. Vervolgens brengen wij een advies en een begroting met doelstelling op maat uit.

Evaluatie
Op basis van het advies beginnen we meestal met een testperiode van 4 tot 12 weken en evalueren wij deze met u. Door deze werkwijze kunnen wij bewijzen wat we waard zijn en houdt u grip op het acquisitieproces en uw investering.

Werkwijzewerkwijze acquisitie

Acquisitie.org gaat met u in gesprek en zal volledig inventariseren welke acquisitie er nodig is om positieve resultaten te genereren. Zo biedt Acquisitie.org per situatie een passend aanbod.

Naast traditionele acquisitie, kunnen wij ook online leadgeneratie aanbieden. Bijvoorbeeld door Adwords campagnes in te stellen, speciale sales of landingspagina’s te bouwen of uw website optimaliseren, voor een hoge notering in de zoekmachines.

Vervolgens kunnen wij ons gedeelde netwerk inzetten om u bij de geambieerde klanten aan tafel te krijgen om tot slot de telefoon op te pakken en middels koude acquisitie afspraken te genereren. Wanneer uw propositie dit toe laat, kan Acquisitie.org ook zelf uw product of dienst verkopen en het gehele traject op zich nemen.

Meer weten?

Bel ons op 085-0020060 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht


    acquisitie blog