Klaas Jan Woudman

Klaas Jan Woudman heeft een salesachtergrond en richt zich tegenwoordig als adviseur vooral op marktonderzoek en business intelligence .Klaas Jan is aanspreekpunt voor alle partijen die samen willen werken met Acquisitie.org.

3 gedachten over “Acquisitie voor Social Media 1

 • 21 juli, 2015 om 15:34
  Permalink

  Interessante peer, indeed!
  Het is mij nog totaal onduidelijk wat hij precies met sociale media doet. Het wordt dus uitbesteedt, ok. Goed, maar hoe?

  Het beheren van sociale media voor bedrijven is mij altijd tegengevallen, daar ben ik vast niet de enige in. Hij heeft zeker een markt, maar ik had graag willen horen hoe hij het beter aan kan pakken. Zoals jij zei, 98% van wat er op sociale meida gebeurt is ongewild en blijft ongelezen.

  Ik vond het in ieder geval interessant om te horen wat Mike fout deed. De volgende stap is hoe kan ik dat beter doen. Bedankt voor het opnemen.

  Beantwoorden
 • 1 augustus, 2016 om 14:02
  Permalink

  Tja, social media, eigenlijk bedoelen wij hier, reclame voor jouw bedrijf of dienst, kost veel meer tijd en energie dan dat je op voorhand verwacht. Tenminste bij mij dan ;-)
  Maar, met het vrijmaken van een paar uurtjes per week krijg ik toch wel reacties (waardoor weer een hogere score bij Google) en verkoop leads (lees: aanvragen). Ik heb mij nu aangeleerd om tijd in te plannen in mijn agenda hiervoor. Anders verwatert de ver marketing van mijn diensten! Echter het gaan zitten en een blog te bedenken blijft een dingetje.

  Beantwoorden
 • 6 juli, 2017 om 00:37
  Permalink

  Interessant en leuk om te horen. De beste man mag zich alleen nog wel iets meer gaan verdiepen in social media en SEO/marketing, voordat hij dit op deze manier wil verkopen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *