Website met Klantmagneet: €199!

Acquisitie plegen is van levensbelang voor de groei van je bedrijf, want als er geen nieuwe opdrachten of klanten binnenkomen, dan houdt het vroeg of laat op. Acquisitie kun je telefonisch of face-to-face doen, maar steeds vaker komen potentiële klanten via een bedrijfwebsite binnen, door een informatie- of offerteaanvraag.

Internet biedt dus mooie kansen, maar zeker voor ZZP’ers en het MKB valt hier vaak nog veel winst te behalen. Je bedrijfswebsite is een verlengstuk van je salesinspanningen en moet net als bij telefonische acquisitie nieuwe leads genereren! Hier gaat het helaas vaak mis, omdat de website gebouwd is als een visitekaartje en niet als een Leadgenerator.

Onlineklantenwerven.nl biedt dé oplossing!

Door het enorme succes van onze voordelige alles-1-website, met ingebouwde Klantmagneet, hebben we besloten dit concept verder uit te bouwen.

Het resultaat is een frisse, nieuwe website en 3 vernieuwde pakketten, die zijn uitermate geschikt zijn voor ZZP’ers en het MKB.

Deze nieuwe pakketten zijn samengesteld op basis van wensen van onze bestaande klanten en eenvoudig online te bestellen.

Verander bezoekers in klanten!

De opbouw van onze websites is gebaseerd op bewezen marketing- en conversiewetten, ervaring en onderzoek. Ze zijn slim gebouwd, zodat jij het maximale rendement uit je bezoekers gaat halen. Bekijk de mogelijkheden op onze nieuwe website en laat je overtuigen!

Klik hier voor de website…

Ken jij mensen in je netwerk, die wel wat extra online klanten kunnen gebruiken?
Deel dit bericht dan via onderstaande knoppen!