De laatste halte

Acquireren doen we voor meer klanten orders en meer omzet.

Bovenal willen we allemaal geld verdienen, rondkomen en als het kan laten zien dat we succes hebben. In ons huidige economische klimaat wordt ons vak meer en meer gewaardeerd. Ofwel men heeft ons nodig en de waardering komt daaruit voort. Acquisitie is wellicht de laatste halte die men passeert om echte slechte tijden af te wenden.

Ooit waren we de stormrammen van succesvolle organisaties, die je hard kon laten rennen voor een paar lucratieve grijpstuivers… Inmiddels zijn we tovenaars die het verschil maken of zijn we de laatste klap in het gezicht van de ondernemer. In deze tijden kunnen we onze mores aanwenden voor meer klanten meer orders en meer omzet, maar is dat wel zo?

Verwachtingen

Vele diensten en producten stammen uit economisch betere tijden en voldoen niet meer aan de wensen van de klanten van deze tijd. Het is daarom belangrijker dan ooit om met je klant aan tafel te gaan zitten, oprecht verwachtingen over en weer uit te spreken en goed te inventariseren of deze haalbaar zijn.

Acquisitie.org wil acquisiteurs graag van dienst zijn en een helpende hand bieden, bij het beoordelen van acquisitieopdrachten en verwachtingen over en weer. Mocht jij dus een acquisitieopdracht hebben liggen en je hebt het gevoel dat je de verwachtingen van je klant niet waar kunt maken neem dan contact met ons op en wij gaan je vrijblijvend helpen.

Nieuw begin

Acquisitie.org vindt het belangrijk dat ons mooie vak in deze tijden juist floreert en in een beter daglicht komt te staan. Juist in deze tijden kunnen wij van toegevoegde waarde zijn en als bindmiddel en aanjager van de economie werken. Dit kunnen we bereiken door verwachtingen te managen die wij ook waar kunnen maken. Laten wij de laatste halte zijn naar een nieuw begin. Acquisitie.org zal zich steeds meer op gaan stellen als een bedrijf waar acquisiteurs en opdrachtgevers terecht kunnen voor een gedegen advies.

Daarom presenteren wij met trots: AcquisitieUitbesteden.com

Maak direct een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Klik hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.