Vernieuwde website en happy new year!

2013 was een topjaar voor Acquisitie.org, met veel interessante acquisitietips, leuke interviews en opgenomen verkoopgesprekken. Door dit succes zijn we echter wel een beetje uit ons jasje gegroeid en dus werd het tijd voor iets nieuws.

Nieuw uiterlijk, vertrouwde inhoud

Een van de zaken die we aangepakt hebben is het uiterlijk van de website. We hebben gekozen voor meer overzicht, een cleanere look, verbeterde functionaliteit en meer ruimte voor adverteerders. De inhoud is hetzelfde gebleven en we blijven natuurlijk ook dit jaar weer waardevolle content plaatsen.

Acquisitie uitbesteden

Voordat Acquisitie.org het levenslicht zag hadden we al een behoorlijk netwerk, maar sinds de lancering in september 2012 is dat netwerk echt enorm gegroeid. Daarnaast ontvangen wij steeds meer aanvragen van bedrijven (ook ZZP’ers!) die hun acquisitie willen uitbesteden.

Uit deze optelsom is vorige maand AcquisitieUitbesteden.com ontstaan, waarmee we inspelen op de vraag naar professionele en effectieve sales outsourcing. Door onze slimme werkwijze en enorme netwerk kunnen wij voor iedere opdracht en voor elk budget een maatwerkoplossing bieden.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak!

Gelukkig nieuwjaar!

We hopen dat we ook in 2014 weer van toegevoegde waarde kunnen zijn in acquisitieland. Jij kunt ons in ieder geval helpen door je reacties achter te laten, mee te discussiëren in de Linkedin groep en berichten te delen via de social media knoppen onder ieder bericht.

Rest ons niet anders dan jou een een fantastisch en vooral winstgevend 2014 te wensen!