Acquisitietraining

Sinds de lancering van Acquisitie.org hebben we behoorlijk wat e-mails binnen gekregen, van beginnende verkopers en ZZP’ers met vragen over hoe je nu een acquisitiegesprek voert. Waar begin je, hoe bouw je het op en waar moet je op letten?

Vanuit die vraag hebben we een stap voor stap acquisitietraining in elkaar gezet, waarin je de basis leert van een gestructureerd acquisitiegesprek. Voor doorgewinterde verkopers zal deze training gesneden koek zijn, maar voor beginners die op zoek zijn naar een overzichtelijk stappenplan is dit goud waard. Ook voor startende ondernemers, die willen weten hoe je nieuwe klanten en opdrachten binnenhaalt, is deze training een uitkomst.

De lancering van deze online training is het startschot voor een steeds verder groeiende kennisbank, waaraan we regelmatig nieuwe How to’s zullen toevoegen.

Ga direct naar de stap voor stap acquisitietraining…

2 gedachten over “Acquisitietraining

  • 26 september, 2012 om 20:55
    Permalink

    Helemaal wat ik zocht lekker to de point voor een zzp-er en nog gratis ook. Thanx acquisitie.org!!

  • 3 oktober, 2012 om 10:08
    Permalink

    Acquisitie is geen rocket science! Het is veel makkelijker.. Het is een kwestie van doen en ‘effectief’ luisteren. Wat zegt nu de door jouw geambieerde toekomstige klant? Ook leren hoe effectief acquisitie toe te passen? Reageer bij bij acquisitie.org of reageer naar http://www.scherp-management.nl

Reacties zijn gesloten.