Politiek en verkoop

Aangezien Nederland weer mag kiezen wie ons de komende jaren gaan leiden of beknotten, hebben wij van Acquisitie.org gemeend, dat het voor de ondernemers en verkopers die onze site bezoeken best interessant is om een ander geluid te horen, over de kwesties die de heren Rutte, Roemer Wilders en Samson bezighouden. Ook hebben we Arend Jan Wonink gevraagd zijn licht te laten schijnen over de huidige debatten in combinatie met het verkopen van je ideeën of jezelf.

Afgelopen week hebben wij Gerjan Kelder ( de nummer 8 van de kieslijst van de Partij voor de Dieren) en Victor van der Sterren (de nummer 8 van de kieslijst van de Libertarische partij) geïnterviewd . Beide partijen hebben gemeen dat ze niet uitgaan van de huidige politieke structuren, die meestal ad-hoc oplossingen moeten bieden aan de problemen waar de gemiddelde Nederlander (kiezer) mee zit, maar meer een visie ontwikkelen vanuit hun principes en denkwijzen. Wel zijn ze zeer verschillend van elkaar.

Wil je in de toekomst handel drijven, dan hebben we wel een plaats nodig waar we dat kunnen. Kortom voor onze planeet zal gezorgd moeten worden. We hebben beide partijen aan de tand gevoeld over hun visie en de reden waarom juist ondernemers en verkopers bij hen aan het goede adres zijn.

Foto via: Flickr

Klaas Jan Woudman

Klaas Jan Woudman heeft een salesachtergrond en richt zich tegenwoordig als adviseur vooral op marktonderzoek en business intelligence .Klaas Jan is aanspreekpunt voor alle partijen die samen willen werken met Acquisitie.org.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.